top of page

Kleurrijke Portretten voor Music Moves

Een tijdje terug werd ik gevraagd voor een bijzondere klus 📸


Music Moves is een organisatie die trainingsprogramma's aanbiedt aan jonge muziekliefhebbers om muziekevenementen te organiseren voor specifieke doelgroepen. In een paar weken tijd bedenkt en organiseert een groep jongeren onder begeleiding hun Music Moves-evenement, zoals bijvoorbeeld een techno rave voor doven en slechthorenden, een open podium voor dak- en thuisloze artiesten of een ballroom evenement voor de queer community.


Aan mij de vraag om portretten te maken van een aantal Movers (jongeren die het organiseren) en een aantal mensen die zelf deelnamen aan de georganiseerde evenementen. Wat een leuke klus! De shootlocatie was club Radion in Amsterdam (voor mij onbekend terrein); tof om eens te zijn en weer eens wat anders om een hele maandag zonder daglicht in een soort technobunker door te brengen 😏 Het leverde een hele reeks portretten op.


En mocht je iemand zijn of kennen bij wie zo'n evenement organiseren perfect past: eind september gaan er op verschillende plekken in het land weer trajecten van start... 🪩✨Comments


bottom of page